CarAmigo.be en Touring kondigen partnership aan!

CarAmigo.be en Touring kondigen partnership aan!

Naar aanleiding van de Week van de Mobiliteit is CarAmigo, het platform voor autoverhuur tussen particulieren, trots te kunnen aankondigen dat het voortaan samenwerkt met Touring. Die organisatie zal instaan voor de wegbijstand van elke autoverhuur. Een partnership dat perfect past bij de wil om alternatieve mobiliteitsoplossingen aan te bieden die rekening houden met de economische en milieu-uitdagingen. 

CarAmigo.be, de eerste website voor autoverhuur tussen particulieren in België, maakt het mogelijk de eigen wagen te delen wanneer de eigenaar hem zelf niet gebruikt, het zogenaamde “autodelen”. Dit online platform brengt auto-eigenaars in contact met mensen die tijdelijk een wagen nodig hebben. Een concept dat gebaseerd is op het principe van de deeleconomie en dat steeds meer succes kent!

De auto: een zeer hoge bezitskost
Ondanks een zeer lage gebruiksgraad (gemiddeld wordt een wagen 95% van zijn levensduur niet gebruikt), is de auto hét lievelingsvervoermiddel van de meerderheid van de mensen. Nochtans dwingen vervuiling, de eindeloze files en de kosten die uit het wagenbezit voortvloeien (afbetaling, verzekering, onderhoud, belastingen, enz.) ons om onze levenswijze te veranderen en alternatieve oplossingen te overwegen, zoals carpooling en de autoverhuur tussen particulieren.

CarAmigo gaat dus officieel met Touring in zee, dat beslist heeft om proactief deel te nemen aan het initiatief en zo mee te gaan in de mobiliteitsrevolutie. Dankzij deze oplossing voor alternatieve mobiliteit verstevigt het ook zijn plaats als innovatieve marktleider.

Dankzij Touring zullen de via CarAmigo.be gehuurde wagens niet alleen van een omniumverzekering genieten, maar ook van 24u/24 wegbijstand, geldig voor de volledige duur van de huur.   

Beide bedrijven zullen hun samenwerking aankondigen tijdens de Week van de Mobiliteit, die plaatsvindt van 16 tot 22 september. CarAmigo zal dan ook aanwezig zijn op de Touring-stand die opgesteld staat voor de hoofdzetel van de organisatie in de Wetstraat. Een uitgelezen kans om hun engagement voor een vernieuwende en duurzame mobiliteit naar buiten te brengen.

DE VOORDELEN VOOR DE TOURING-LEDEN
Touring is de bevoorrechte partner van CarAmigo en biedt een wegbijstand aan voor elke autoverhuur, maar ook exclusieve voordelen voor zijn leden op de huur/verhuur in België*: de eigenaars van een voertuig die lid zijn van Touring (TB Basis, Plus, First) genieten van 2,5% bijkomende inkomsten op iedere verhuur van hun voertuig. De personen die een voertuig huren van een andere particulier genieten van een korting van 5% op het totaalbedrag van elke transactie.

* = huur/verhuur in België  (België + 50km over de grens).  Voordelen niet van toepassing op huur/verhuur  « Europa ».


DE TROEVEN VAN CARAMIGO:

• VERZEKERING: ieder voertuig dat bij CarAmigo is ingeschreven, is gedekt door een omnium verzekering, een BA en een juridische bijstand. Tijdens de duur van het autodelen, neemt de door CarAmigo samengestelde verzekering het over van de verzekering van de eigenaar, zonder enige invloed op de bonus-malus. 

• BIJSTAND: het voertuig geniet standaard van een 24h/24 pechverhelpingsbijstand van Touring in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg, en in heel Europa, in optie. 

• CONTROLE : CarAmigo controleert het profiel van iedere bestuurder bij inschrijving, de betaling gebeurt veilig en vindt verplicht plaats op het ogenblik van de reservatie. 


Meer info op
www.caramigo.be
www.touring.be/caramigo  

Contacteer ons